varför Flickor Gillar Hästar Ch. 08

“Oh my God!” Dorothy flämtade och fortsatte att runka av honom, till och med när hon muttrade ursäkter.

Damon skrattade henne. Sen tog han hennes hand när hon inte släppa honom och sade: “Var inte ledsen, Snowflake. Jag behövde det, tack.”

Dorothy rodnade. “Y-du är välkommen”, sa hon med ett blygt leende.

“Ja, det här är min stopp”, säger Damon. “Så jag antar att vi ses senare.”

Bussen kom till ett stopp och Damon gled förbi henne och gick. När han flyttade med henne, hans utbuktande grenen var i ansiktshöjd, och Dorothy stirrade på den i förundran. Sen stirrade hon på fläcken som han lämnade, helt chockad över hur mycket han kom. Hon kunde bara inte komma över det som hände, inte ens när hon kom hem.

Dorothy väntade otåligt på Simon senare på natten. Hennes erfarenhet med Damon slutligen bosatte sig i henne. Hon hade varit otrogen mot Simon i sin vördnad, och hon kände sig oerhört skyldig för det. I hennes sinne är det enda sättet att göra det upp till honom utan att erkänna hennes brott var att utföra samma handling till honom.

Efter att ha gett en hand jobb till Damon, fann hon att hon såg fram emot att ge en till Simon. Hon njöt av hårdhet och värme av tuppar, och hon var imponerad av hur mycket sperma de kunde producera. Naturligtvis gjorde hon inte förvänta sig Simon för att vara något som Damon, men hon var spännande att se vad han höll på att packa under huven.

Han skulle komma runt åtta. Så, strax innan dess gjorde hon säker på att sätta på lite smink och en trevlig, lågt skuren topp som visade upp hennes imponerande bröst. Visst, hon var bara välsignad med C-koppar, men är så liten hade sina fördelar. Hennes bröst såg helt enorm på sin lilla ram, och i de toppar han hade på sig att de var nära att spilla ut.

Simon godkänd när han kom. Hans blick gick genast till hennes bröst. Normalt som skulle ställa Dorothy off, men i detta fall hon log. Det var hennes avsikt trots allt, och det var skönt att veta att om hon ville ha manlig uppmärksamhet, hon kunde stjäla den.

“Hej, älskling”, sa hon, och hon stod på toppen av tårna för att kyssa honom på kinden.

“Hej”, sa han, imponerad av hans flickvänner enorma klyvning. “Du ser bra ut!”

“Tack”, sa hon med en slug leende. “Låt oss gå upp till mitt sovrum,” sa hon när hon tog honom i handen. Hon ledde honom uppför trappan, och hon var medveten om honom tittar hennes röv medan de gick. Hon såg till att han gjorde genom sashaying dramatiskt.

De nådde sitt rum och Dorothy slösade ingen tid. Så fort hon kunde, knuffade hon honom på sängen.

“Dorothy, vad som flugit i dig?”

“Ingenting, jag ville bara att belöna dig för att vara en så söt pojkvän,” sa hon när hon kröp på sängen mellan benen. Hon tog tag i hans penis genom hans jeans och omedelbart blev besviken. Det kändes inte ens en bråkdel så stor som Damon. Hon rynkade pannan, men fortsatte att gnugga det. “Det är nog bara inte svårt”, tänkte hon när hon knäppte upp hans jeans.

Detta visade sig vara fel. Simon var helt upprätt, och låg på en mager sex inches. Hans bollar var inte ens hälften så stor som Damon, och han var inte alls lika tjock heller. Dorothy nästan hånade storleken på hans penis, men när hon såg hur ivrig han såg att hon satte på en faux leende.

“Ser ut som du är glad att se mig.”

“Wow”, sa Simon. “Det här är fantastiskt! Wow!”

“Ja, det är,” hon ljög. Hon tog tag i hans penis, och var besviken över att se hur mycket av det hennes hand täckas upp. Hon ryckte på det snabbt. Det var inte som med Damon, där hon var hänförd. Istället ville hon att det ska vara över så fort som möjligt, så hon flyttade så snabbt som möjligt. “Cum för mig, Simon, cum hinkar!”

Han kunde inte hålla ut. När hon ryckte, brösten vinglade farligt. En av hennes bröstvårtor poppade nästan ut. När han såg vårtgården, blev han spänd, och han kom. Dorothy hade knappt lagt märke till, som så litet hade kommit ut i jämförelse med Damon.

“Är det allt,” frågade hon högt.

“Vad menar du,” frågade han när han tittade på cum på hennes händer stolt. “Det var en stor belastning.”

Dorothy tittade ner på den lilla strängen längs hennes hand och underarm med besvikelse. “Åh, jag ser”, sade hon. “Nå, låt mig få detta rensas upp”, sade hon.

Simon väntade i Dorothys rum för henne att återvända. Han blev överraskad av Dorothys plötsliga åtgärder. Normalt hon var benhårt emot sexuell kontakt av något slag. Han ville inte klaga, men han var nyfiken på vad du uppmanas sådan dramatisk förändring i beteende.

När Dorothy kom tillbaka hade hon bytt kläder. Hennes make-up tvättades bort, och hon var klädd svettningar. Simon fortfarande fann henne attraktiv, men han var besviken över att hennes förändring. Från hur hon flyttade, hon plötsligt inte brydde sig om han fann henne attraktiv.

“Hej, babe, varför skulle du ändra på?”

“Jag tror att jag vill bo i natt.”

“Men, jag redan köpt biljetter till bio för oss …”

“Jag bara … Jag vill inte åka, Simon. Förlåt.”

“Det är okej. Kanske vi kunde bo i och titta på något.”

“Faktiskt, jag känner mig ungefär som att komma till sängs tidigt. Så, jag kommer att gå för en dusch och sedan gå till sängs.”

Simon rynkade pannan. “Åh … Är du säker?”

“Ja, förlåt”, sa hon, och hon tog sina saker för att ta en dusch. “Kan du se dig själv?”

“Ja … Dorothy, jag älskar dig.”

“Du med”, sa hon, och hon blåste honom en kyss.

Simon lämnade förkrossad och orolig. I duschen, Dorothy rörde sig igen. Det var lika bra som den andra natten, och den här gången hon faktiskt hade erfarenhet att stödja sig på.

Medan hon rammade hennes fingrar inne i hennes våta fitta, tänkte hon om Damon och hans stora svarta kuk. Hon tyckte också om den enorma röran som han lämnade på bussen, och var besviken över att finna att Simon inte ens kunde producera hälften av det.

Tankar på Simon förstört den. Hon kunde inte orgasm när bilder av honom kom att tänka på. Det enda som gjorde det lättare var Damon, men även det verkade inte som tillräckligt. Hon kände sig arg på Simon för att vara så tråkigt, så i genomsnitt, och hon kom ut ur duschen i en huff.

Den natten var hon orolig, och hon bara hittade sova när hon fingrade sig till en kraftfull orgasm. Medan hon gjorde, gjorde hon säker på att inte ens överväga Simon och hans besvikelse penis. Allt hon tänkte på var Damon och hans otroliga svarta kuk.

Nästa dag Dorothy satt villigt bredvid Damon på väg till skolan. Återigen, avslöjade Damon hans manlighet till henne, men Dorothy motstått frestelsen att röra vid den här tiden. Istället, hon bara såg det. Det verkade inte särskilt nöjd med sin ovilja, men han lät inte det förstöra hans dag.

Genom ut resten av hennes dag Dorothy hade vilda dagdrömmar. Hon ångrade inte att leka med Damons stor svart kuk när hon fick chansen, och hon tänkte göra det hela dagen. Dessa dagdrömmar gjorde henne så kåt att hon var tvungen att lindra sin stress i flickans badrummet mellan klasser; en handling som fick henne att känna sig som en hora.

När hon gick till bussen i slutet av skolan, kände hon intensiv spänning. Den här gången när hon såg hans kuk, skulle hon leka med det. Hennes mage var vridna med knop och hon rodnade när hon gick ombord på bussen. Värmen i hennes rygg var så intensiv att det sipprar in resten av hennes kropp. “Vad har han gjort för mig”, frågade hon sig.

Damon väntade på bussen. Hon gick direkt till honom och satt med ett blygt leende.

Damon flinade tillbaka på henne. Hennes ovilja att morgonen var till synes bortglömda. “Tja, titta på det, Snowflake. Jag antar att detta gör oss buss kompisar nu.”

Dorothy skrattade även om hon inte hittar något om det särskilt roligt. Hon fann skratt lättade de knutar i magen. “Ja, jag antar att vi är.” Hon kunde inte sluta fnittra.

Hans plötsligt allvarlig, även om han fortfarande hade ett snett leende. “Så, vill du se den igen?”

Dorothy fortsatte att fnissa, men blev nervös av hans fråga. Hon gjorde verkligen vill se det, men hon kunde inte förmå sig att säga det. Lyckligtvis hade hon inte till. Damon drog hans manlighet ut så fort bussen fick gå, och hon var förvånansvärt tacksam för hans förtroende. Om han inte hade varit så fräcka, att hon aldrig skulle ha kunnat erkänna det för honom, och så att hon inte skulle kunna se hans stora svarta kuk igen.

För tredje gången Damon avslöjade hans stor svart kuk för henne och för tredje gången Dorothy var täckt. Han var redan svårt för henne. En liten bubbla av pre-cum poolade på spetsen av sin humongous kranen. Hon tänkte på det som en sträng av koncentrerad manlighet.

“Varför inte röra den igen?”

Dorothy frågade sig exakt samma sak. Efter hennes nedslående erfarenhet med Simon, såg hon ingen anledning att ha en annan tillfredsställande en med Damon. Hon tog tag i hans manlighet och fann det lika hårt och varmt som dagen innan. Det kanske har faktiskt varit svårare, och känner det i ett sådant tillstånd fick henne att må dåligt för att inte lindra honom tidigare i dag. Det måste ha varit hemskt för Damon, att vara så hårt genom hela dagen.

Plötsligt, beslöt hon att lindra sin spänning. Det var det enda rätta sättet att be om ursäkt till hans stora, vackra svarta kuk. Det tog inte förtjänar att lida så där, och det var hennes fel att det gjorde. Om hon bara hade varit beredd att rycka honom den morgonen, skulle det inte vara så svårt och ont.

Dorothy arbetade med båda händerna för att få Damon off. Det var så stort att det fastnat långt förbi båda händerna, men som inte skrämma henne. Hon arbetade plikttroget att föra honom njutning. Önskan att ha honom explodera överallt konsumeras hela hennes väsen.

“Du använder båda händerna idag? Wow, känner jag upphöjd.”

Dorothy flinade förföriskt på honom. Hennes blyghet flydde och lämnade henne med enda önskan. Hon njöt av värmen och styvhet av hans kuk, och ryckte på det långsamt, med otrolig passion. Han förtjänade hennes bästa, eftersom han var den bästa i jämförelse med sin patetiska pojkvän. “Du borde vara, för i dag jag kommer att behandla dig som en stor, svart kung!”

“Ja, nu känner jag mig lycklig. I så fall har du stora svarta kungen en förfrågan.”

“Vad vill du,” Dorothy frågade något frånvarande. Hon betalade inte Damon mycket uppmärksamhet. Han fokuserar nästan helt på hans stora svarta kuk. De känner av det i hennes händer, så stark, tjock och varm, var tillräckligt för att hålla henne hänförd i flera dagar. “Detta måste vara vad en missbrukare känns”, tänkte hon lekfullt.

“Din stora svarta kungen vill att du ska suga av honom.”

“Åh, okej, jag ska suga dig … Vänta lite.” Hon fångade sig precis i tid. Båda händerna frös i mitten av ryck. Hans kuk ryckte olyckligt, och hon gick genast tillbaka till arbetet utan en andra tanke. “Nej, Damon, nej, jag kan inte göra något sådant. Jag kommer bara att rycka av dig och det är allt. Jag har en pojkvän och …”

“Ja, du fick Simon, din vit pojke med en liten kuk.”

“Det är inte så liten …”

“Snowflake, inte ljuga för er kung,” Damon sade arrogant. “Låt oss bara anta att han inte är liten, att han är helt normalt. Skulle han vara ens hälften så stor som mig?”

Dorothy tvekade. “I. .. Tja, I. ..”

“Svara mig, Snowflake.”

“Nej,” Dorothy erkände. “Nej, han skulle inte ens stora hälften så stor.” Hon stirrade ner på Damons stora svarta kuk. Det var magnifik, och det verkade reagera på sin entré genom att växa ännu hårdare. Hon ryckte dubbelt så snabbt att ta hans kuk ännu mer nöje.

“Hur som helst, Snowflake, du är anledningen till att jag är hård som den här. Så, varför inte du vara en snäll liten vit flicka och suga på din konung stor, svart kuk?”

Dorothy stirrade på hans kuk i chock. Han hade rätt. Hans erektion var så massiv och hård, och det var hennes fel för att inte runkar honom tidigare under dagen. Hon var skyldig till att leda honom på, och så hon var skyldig honom något slags gottgörelse för hennes äckliga beteende.

Ändå visste hon inte om hon kunde gå så långt. Att suga på hans kuk var mycket annorlunda än bara runkar honom, och ändå tanken inte avvisa henne. Det skrämde henne, eftersom innerst inne att hon i hemlighet fann idén att suga hans svart kuk spännande. Hon ville inte ge efter för att hon knappt kunde stå som det var, och att säga nej var så svårt att hon inte trodde att det skulle hända igen.

“Gå på, Snowflake, du vet att du vill.”

Dorothy ville. Oavsett hur mycket hon försökte förneka det, hon verkligen ville suga hans svarta kuk. Egentligen kände hon att han hade rätt att få sin svarta kuk suger, och det var hennes plikt som den vita flickan som gjorde honom hårt.

“Fine”, sade hon. “Jag antar att jag är skyldig dig.” Hon lutade sig fram med munnen öppen. Den stora pärlan av pre-cum satt inbjudande på toppen av hans kuk. Det blev något större när hon ryckte på honom, och en del hade kört ner hans kuk. Hon blev förvånad. I stället för att vara motvilliga, var hon ivrig att smaka sin svarta kuk, och hon kände tur att det var hans stora svarta häst kuk och inte hennes pojkvän liten vit kuk som hon gav sin första avsugning till.

Den första kuk i hennes liv in i hennes lilla rosa mun, och när Dorothy hade sin första smak hon inte kunde få nog. Den salta ambrosia som sipprade ut spetsen lathered tungan och genast blev hon beroende av det. Även om det var lindriga besvär i hennes käke på grund av sin storlek, smärtan var tillfredsställande. Smärtan validerade hennes arbete, och med sin stora svarta kuk i hennes mun världen verkade allt ihop bättre.

Hon sög med nybörjare skicklighet, men hon var hängiven till jobbet och som gjorde upp för hennes brist på erfarenhet. Från det lilla hon visste om avsugningar, skulle hon suga på den medan guppade hennes huvud. För att göra det bättre, tänkte hon att slicka runt och röra tungan så mycket som möjligt. Tyvärr hans storlek gjorde det svårt för henne att arbeta sin tunga, men det hindrade inte henne från att försöka.

När hon sög på hans massiva svart krona, ryckte hon inte uppsvälld axeln. Det var mycket lättare för henne att göra, så hon fokuserade på att föra honom njutning snarare än hennes våta mun. Hon rörde sig långsamt och medvetet, och hon var nöjd med hur hårt han blev. Vetskapen om att hon gav honom glädje fyllde henne med stolthet och gjorde henne ser fram emot att behaga honom mer i framtiden.

Dorothy hade verkligen suga på Damons stora svarta kuk. Hon ville inte tänka på någonting alls, hon bara låta kroppen gå över styr. Till slut var hon så in i det att hon rörde sig utan hänsyn till sig själv, och som ett resultat hon doppade ner längre än avsett. Han slog henne i halsen och munkavle henne.

Hon brydde sig inte om det. Hon försökte knuffa ner ytterligare, men hon kunde inte förmå sig till. Fast hon ville ha mer av hans häpnads stretching svart kuk i henne, kunde hon inte passar den. I stället höll hon den längst bak i munnen, munkavle sig själv, och sedan guppade längs vad hon skulle kunna passa.

Allt i henne var tomt. Hon var som ett kärl av njutning. När hans kuk började pulsera hon kände belönas, och när han ökade hon var upprymd. Hans ansträngd andning och spända muskler borde ha varit ett tecken på hans förestående orgasm, men att hennes sexualiserat sinne hon kände bara glad att behaga honom. I själva verket var hon helt omedveten om hans orgasm tills hans tjocka säd fylla hennes mun.

Det var lika tjock som det hade varit dagen innan, och den här gången Dorothy hade lagt nöjet att känna strukturen på sin sperma på hennes tunga. Det var otroligt. Hon kändes som hon kunde tugga hans sperma var så tjock. Det var inte så förvånade henne. Dorothy blev förvånad över att hon tyckte om den kraftfulla, maskulina smak av hans sperma. Det var ett perfekt mellanmål för henne, och hon skulle gärna frossa sig på det om de får chansen.

Dorothy sög upp hans sperma och åt det girigt. När han sprängde hennes mun full av hans sperma skulle hon svälja ner det snabbt. Att vara en nybörjare, kunde hon inte hantera hans nästan konstant ström av sperma. Mycket av spills ut ur hennes strupe som hans utbuktande svart kuk fortsatte att pulsera.

När han slutade komma Dorothy dras tillbaka och kippade efter andan. Hennes lungor var ansträngande för luft och hennes mage var helt full. Hon hade ätit för mycket av hans läckra sperma, och hon fortfarande kvar en massa av det på hennes händer. En lång rad av sperma ansluten hennes mun till hans krympande kuk.

Damon släppa ut ett djupt andetag. “Tack, Snowflake, det var ganska bra för första gången.”

“Du är fantastisk …”

Damon såg på henne och skrattade. “Åh, du vita flickor”, sade han. Han torkade sig cum off på hennes tröja, som hon inte verkar tänka alls, och sedan lägga hans kuk bort. “Nå, är min stopp kommer upp, men vi ses senare.”

“Du kommer definitivt!”

Damon gled ut ur sätet och sade, “Åh, du har lite kvar på dina läppar, Snowflake.”

Dorothy rodnade och knuffade hans läckra sperma i hennes mun. Det var inte varmt längre, men det är fortfarande smakade tillfredsställande. Hon vinkade till honom när han lämnade, och sedan vilade på en full mage. Det tog resten av bussresa för hennes mage att bosätta sig.

Den natten Dorothy rörde sig om och om igen. En gång när hon var i duschen, en gång när hon var i sängen, och flera gånger i mellan, kunde hon inte sluta fingersättning själv. Hela natten hon tänkte Damon tjocka kuk. Hon ville suga på den och känna det spurt. “Jag kanske ska bjuda in honom under en tid.”

Hela natten hennes sinne var upptagen med Damon. Hon ville inte ägna en enda tanke till sin pojkvän och hans lilla penis. Allt som intresserade henne var Damon och hans stora svarta häst kuk.

Oavsett hur mycket hon försökte slappna av, Dorothy var också wired för att sova. Så hon tillbringade natten titta på video på nätet för att lära sig olika sätt att hon kunde glädja Damon stora, svarta kuk. Hon såg några videos på hur man ger en riktig avsugning, liksom hur man ger bättre hand jobb. Det viktigaste hon lärt sig var något som kallas en tit-fan.

När hon såg några videos på det, hon nådde ner och hefted brösten upp. De skulle ha varit i genomsnitt på de flesta flickor, men eftersom Dorothy var så små att de var stora för hennes ram. Hon trevade dem med ett leende. “De kommer att göra fint.”

När morgonen kom hon stängde av datorn och skyndade sig för att göra sig redo. Hennes far kallade henne medan hon klädde sig och sätta på make-up, och hon skyndade nerför trappan så att hon inte skulle bli sen till bussen.

Hon tog sin vanliga plats på bussen, och några hållplatser senare Damon swaggered ner i gången till henne. Dorothy log mot honom, och sedan sneglade på hans skrev. “Hej, Damon.”

“Hej, Snowflake,” sade han med en gäspning innan han satte sig ner. “Du ser väldigt vacker i morse.”

“Tack, och du ser väldigt stilig.”

Damon halkade armen om henne, vilket förvånade Dorothy. Hon tog inte bort hans arm dock, inte ens när han kom ner och kupade en av hennes bröst. Hon lät honom fritt spelrum över hennes kropp.

“Jag ser att du äntligen har lärt sig att slappna av. Det är bra. Nervös vit flicka inte passar dig.”

“Tack”, sade hon. Hon såg djupt in i hans ögon och tog tag i hans kuk genom byxorna. “I. .. Jag har gjort en del forskning,”, sade hon, och hon bet sig i underläppen. “Jag ville prova några nya saker med din svarta kuk.”

“Du gör Tja, hur vi gör det, då:? Vi möter i ett tomt klassrum på den västra sidan av skolan Låt oss säga, rum 125.”.

“Men hur är klasser?”

“Hoppa din fjärde perioden”, säger Damon. Han tog hennes hand och stoppade den i hans jeans. “Du vill röra min kuk igen, eller hur, Snowflake?”

Dorothy nickade som hennes ögon vände kvav. Hon klämde hans massiva svarta kuk och fann att även om kraftlöst det var mycket fyllig. “Jag gör”, sade hon i en husky ton. “Jag möter dig där på fjärde perioden, då”, sa hon, och hon släppte hans kuk.

För resten av resan som de retade och skämtade. Dorothy försökte kyssa honom, men Damon skulle inte låta henne. Ibland skulle han knuffa bort henne lekfullt, och han tog varje chans han fick röra hennes bröst. Varje gång han skulle berömma henne om hur sexig hon var, och Dorothy älskade all hans uppmärksamhet.

När de klev av bussen Dorothy bringade sina första tre timmar ser fram emot fjärde perioden.

Vid tiden fjärde perioden rullade runt, Dorothy var nästan utom kontroll med lust. Hon var nervös och kunde knappt hålla händerna ur hennes byxor. Förhoppningsvis skulle Damon njuta av vad hon lärt sig, och när klockan ringde hon rusade ned till det tomma rummet.

Hon fann att rummet var fortfarande tomt när hon kom. Bordet var staplade över i hörnet och ett stort skrivbord satt upp av en svart styrelse. Rummet var märkt som ska renoveras, men arbetet hade inte officiellt börjat ännu. Det var den perfekta platsen för dem att få lite avskildhet.

Leave a comment